BraVin-klubben

Välkommen!

Vi är vinentusiaster som gärna vill dela med oss av både viner och vinupplevelser. Vår förhoppning är att vi ska få många engagerade medlemmar i vår vinklubb som vill träffa andra vinglada människor och som gärna vill lära sig lite mer om vin.

 

Medlemmar i BraVin-klubben får:

* inbjudan till medlemsprovningar, ibland med vinproducenten

* erbjudanden om vinresor som vi arrangerar

* erbjudanden om viner som vi specialimporterar, det kan vara äldre årgångar eller viner som finns i mycket liten kvantitet

* förmånliga priser på vinprovningar. BraVin har många års erfarenhet av båda vinprovningar och vinutbildning, och vi tar gärna uppdrag som konsulter (se nedan)

* delta i tävlingar

* påverka vårt produkterbjudande

* förstahandsinformation om våra produkter och erbjudanden

 

Anmäl dig så här

Blir du nyfiken och intresserad? Anmäl ditt intresse för medlemskap i BraVin-klubben genom att skriva in din e-post adress under BraVins nyhetsbrev på förstasidan.

Vi kommer enbart använda dina uppgifter till utskick av nyhetsbrev och lämnar självklart inte ut dem. Om du väljer att avsluta din prenumeration raderar vi alla dina uppgifter omedelbart.

 

Vinprovningar

Det som bland annat gör vinprovningar så kul är att det finns ett oändligt antal teman att prova kring. Du kan till exempel titta på likheter eller olikheter mellan vinerna, vad som kännetecknar vin från olika geografiska områden, tips på hur du ska hitta ditt favoritvin, prova viner från olika länder som är gjorda på samma druva eller prova vin till olika maträtter.

 

Vinprovningar som aktiverar flera sinnen blir alltid roligast. Du får därför först lyssna på intressanta fakta om producenterna och vinerna vi ska prova, vad man kan förvänta sig av vinet genom att läsa på etiketten med mera. Sedan provar vi vinerna och aktiverar både syn-, lukt- och smaksinnena. BraVin har en gedigen erfarenhet av att arrangera vinprovningar, så kontakta oss om du vill ha en minnesvärd upplevelse.

 

Toppbetyg på Les Cailloux Châteuneuf-du-Pape 2015!

Läs mer

Inbjudan vin&mat 21/11 och 22/11: vertikalprovning Les Cailloux och oxfilé. Fullt.

Läs mer

Extrainsatt provning 8:e november med baroloviner. Fullt.

Läs mer

Inbjudan provning 7:e november: 2 x Veglio. Fullt.

Läs mer

Visste du att?

det finns förkortningar på champagneetiketterna som visar vem som gör vinet?

Läs mer
BraVin Sverige AB, Nybohovsbacken 68, 117 64 Stockholm, Sweden. info@bravin.se. M: +46(0)70-308 00 68 © 2012 BraVin Sverige AB

Välkommen!

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Du måste därför ha fyllt 20 år.