Les Cailloux finns nu i Systembolagsbutikerna

Systembolagets nya sortimentsmodell

Den 2 september träder Systembolagets nya sortimentsmodell i kraft. Det innebär helt kort att utbudet i butiken bättre ska spegla kundernas köpmönster. Om en butik har många kunder som efterfrågar viner i högre prisklasser, ska alltså utbudet av dessa viner vara stort i den butiken. Och tvärt om. Utbudet ska alltså bättre fånga upp kundernas behov. Om efterfrågan av ett vin är högt, behåller vinet sin plats på hyllorna. Om efterfrågan är låg, försvinner vinet från butiken. Alla vinerna (både de som finns i Systembolagets butiker och de som finns i beställningssortimentet) blir alltså rankade.

Under perioden april-juni var det många som köpte Les Cailloux Châteauneuf-du-Pape. Efterfrågan var så stor att vinet kvalificerades till det fasta sortimentet i minimum tre månader i 55 Systembolagsbutiker med start den 2 september. Tack alla som har köpt Les Cailloux!

Om tillräckligt många köper Les Cailloux de närmaste tre månaderna, blir vinet kvar i butikerna. Annars hamnar det åter igen i beställningssortimentet (i låda om 6 flaskor).

 

Les Cailloux 2010

Ett ypperligt vin för dig som gillar smakrika och eleganta viner. Här får du mycket Châteauneuf-du-Pape för pengarna. Les Cailloux är mycket komplext med inbjudande toner av röda och mörka bär, charkuterier, blommor, lakrits och garrigue i en härlig blandning. Läs mer. Robert Parker: 93 poäng.

 

Les Cailloux 2011

Les Cailloux är ett urspungstypiskt vin från Châteauneuf-du-Pape. Det är ett mycket komplext vin med härliga smaker av mogna bär som hallon, björnbär och körsbär, dessutom charkuterier, kryddor och garrigue. Lufta vinet länge om du ska dricka det redan nu. Läs merRobert Parker: 90-92 poäng.

Toppbetyg på Les Cailloux Châteuneuf-du-Pape 2015!

Läs mer

Inbjudan vin&mat 21/11 och 22/11: vertikalprovning Les Cailloux och oxfilé. Fullt.

Läs mer

Extrainsatt provning 8:e november med baroloviner. Fullt.

Läs mer

Inbjudan provning 7:e november: 2 x Veglio. Fullt.

Läs mer

Visste du att?

det finns förkortningar på champagneetiketterna som visar vem som gör vinet?

Läs mer
BraVin Sverige AB, Nybohovsbacken 68, 117 64 Stockholm, Sweden. info@bravin.se. M: +46(0)70-308 00 68 © 2012 BraVin Sverige AB

Välkommen!

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Du måste därför ha fyllt 20 år.