Nytt vin: Laborum Malbec 2011

När är äntligen Laborum Malbec 2011 från El Porvenir tillgänglig för beställning. BraVin har haft två vinprovningar i år där medlemmar har provat vinet, och det har fått ett fantastiskt positivt mottagande!

Vinet är otroligt komplext och koncentrerat med mustiga bärtoner, tack vara lågt skördeuttag och en växtplats som ligger 1 750 meter över havet. Trots vinets kraftiga tanniner, kan du gärna dricka det redan idag. Det kan de som provat vinet intyga. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda ett vin med så bra balans, harmoni och komplexitet, och där kvaliteten bekräftas med den långa eftersmaken.

Vi har precis sålt slut på årgång 2007 som hade fina utvecklade toner och var mindre fruktintensiv. Årgång 2011 har en annan stil. Dels är det fyra år yngre, men stilen har medvetet ändrats något i takt med att El Porvenir har fått hjälp av konsulten Paul Hobbs. Hobbs är bland annat känd för att ha arbetat på Robert Mondavi under den perioden då Mondavi skapade det mytomspunna vinhuset Opus One tillsammans med Baron Philippe de Rothschild från Château Mouton Rothschild.

 

 

Toppbetyg på Les Cailloux Châteuneuf-du-Pape 2015!

Läs mer

Inbjudan vin&mat 21/11 och 22/11: vertikalprovning Les Cailloux och oxfilé. Fullt.

Läs mer

Extrainsatt provning 8:e november med baroloviner. Fullt.

Läs mer

Inbjudan provning 7:e november: 2 x Veglio. Fullt.

Läs mer

Visste du att?

det finns förkortningar på champagneetiketterna som visar vem som gör vinet?

Läs mer
BraVin Sverige AB, Nybohovsbacken 68, 117 64 Stockholm, Sweden. info@bravin.se. M: +46(0)70-308 00 68 © 2012 BraVin Sverige AB

Välkommen!

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Du måste därför ha fyllt 20 år.