Presenttips: lyxlåda från Barbaresco, Italien. Slutsålt.

Begränsat antal lyxlådor från Piero Busso

Nu lanserar vi en exklusiv vinlåda med tre Barbarescoviner från vår populära producent i Piemonte, Piero Busso. Piero Busso har arbetat ekologiskt i många år, och har nu beslutat att certifiera verksamheten.

Vi har valt att blanda tre underbara viner i en låda. Två av vinerna finns redan i beställningssortimentet, det tredje finns i mycket begränsat antal hos producenten.

Barbaresco San Stunet 2006 är den första årgången Pierguido Busso (sonen till Piero Busso) var ansvarat för. Vi har provat vinet, och blev mycket imponerade av hur pigg och elegant årgången var. Ett underbart vin att njuta av idag, men går utmärkt att lagra ytterligare 10 år om man önskar det.

Barbaresco Albesani 2012läs mer här. Art.nr. 73291, 499 kr
Barbaresco San Stunet 2012, läs mer här. Art.nr. 73292, 499 kr
Barbaresco San Stunet 2006

Artikelnummer: 72989-01
Namn: Piero Busso Lyxlåda
Pris: 1 497 kr

Tre generationer Busso

När vi besökte familjen Busso förra helgen, var alla upptagna med skördearbetet. På bilden ser ni till vänster Piero som lämnade lådor med skördade druvor, hans mor Ada, 85 år, som kom direkt från vingården Albesani där hon skördat druvor, och sonen Pierguido som jobbade med att avlägsna druvorna från stjälkarna.

Tre underbara människor som visar på en fantastisk glädje, gästfrihet och med en stor portion glimt i ögat. På bilden saknas Pieros fru som lagade oförglömliga luncher med välgjord mat på goda råvaror och självklart till deras fantastiska viner. En bättre start på hösten kan man knappast få.

Toppbetyg på Les Cailloux Châteuneuf-du-Pape 2015!

Läs mer

Inbjudan vin&mat 21/11 och 22/11: vertikalprovning Les Cailloux och oxfilé. Fullt.

Läs mer

Extrainsatt provning 8:e november med baroloviner. Fullt.

Läs mer

Inbjudan provning 7:e november: 2 x Veglio. Fullt.

Läs mer

Visste du att?

det finns förkortningar på champagneetiketterna som visar vem som gör vinet?

Läs mer
BraVin Sverige AB, Nybohovsbacken 68, 117 64 Stockholm, Sweden. info@bravin.se. M: +46(0)70-308 00 68 © 2012 BraVin Sverige AB

Välkommen!

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Du måste därför ha fyllt 20 år.