Prova 29 olika viner torsdag14 mars! Anmäl dig här.

Nästa sortimentsprovning är den 14 mars. Vi får besök av två producenter!

Välkommen till årets första sortimentsprovning torsdagen den 14 mars. Då får du möjlighet att smaka på alla våra goda viner. Du får ett glas när du kommer, och får ett smakprov av de viner du önskar att prova. Samtidigt svarar vi gärna på frågor om både vinerna och producenterna. I år har vi redan lanserat åtta nya viner som vi ser fram emot att presentera för dig.

Vi är mycket glada över att du även får du träffa Matthew Fioretti från San Fabiano Calcinaia i Toscana och Adrien Pelissié från Michel Plissié i Bordeaux under den här provningen.

I maj förra året kom Matthew hit och ledde oss genom en mycket intressant provning av 7 olika årgångar av Cellole Riserva Chianti Classico DOCG. Nu kommer han hit igen och han berättar gladeligen om vinerna från San Fabiano Calcinaia. Matthew är dessutom mycket kunnig om Chianti och Toscana i allmänhet så passa på att fråga honom även om Italiens mest berömda och besökta vindistrikt.

Adrien besökte oss också första gången i maj förra året. Nu kommer han återigen för att berätta mer om vinerna från Pelissié.  Adrien är son till Michel Pelissié som har byggt upp företaget genom att köpa slott från både 1100-talet och 1400-talet. De äger nu tre slott som Michel har köpt och renoverat med imponerande resultat, både när det gäller det arkitektoniska och vinanläggningen. Väl värt ett besök. Passa på att fråga allt du kan tänka dig om vinerna från Bordeaux.

Ta gärna med dig en kompis till provningen. Vi behöver veta hur många som kommer, så anmäl dig till info@bravin.se. Provningen kostar 250 kr per person. Om två personer anmäler sig samtidigt, sparar ni 50 kr per person och betalar endast 400 kr totalt. Nu är det för sent att betala via bankgiro, så ta med kontanter när du kommer.

Provningen äger rum i Stockholms Vinkällare, Döbelnsgatan 8 mellan kl. 18.00-21.00.

Varmt välkommen!

Toppbetyg på Les Cailloux Châteuneuf-du-Pape 2015!

Läs mer

Inbjudan vin&mat 21/11 och 22/11: vertikalprovning Les Cailloux och oxfilé. Fullt.

Läs mer

Extrainsatt provning 8:e november med baroloviner. Fullt.

Läs mer

Inbjudan provning 7:e november: 2 x Veglio. Fullt.

Läs mer

Visste du att?

det finns förkortningar på champagneetiketterna som visar vem som gör vinet?

Läs mer
BraVin Sverige AB, Nybohovsbacken 68, 117 64 Stockholm, Sweden. info@bravin.se. M: +46(0)70-308 00 68 © 2012 BraVin Sverige AB

Välkommen!

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.

Du måste därför ha fyllt 20 år.